Over Designing Ritual & Ceremony met d’Raadgevers Net
Wij kennen elkaar al jaren, van diverse vrouwengroepen en we hebben al veel gedaan op het gebied van coaching en ‘designing ritual & ceremony’ zoals ons aangereikt vanuit diverse natuurwijze en sjamanistische culturen.
Gonda Postma is in het dagelijks leven o.a. coach vanuit d’Raadgever en Annemarie Doze van Metis Ouderschapscoaching en initiator van Stichting Het Geboortekanaal i.o.
Als d’Raadgevers Net willen we graag de wijsheid en prachtige rituelen (tools) die aan ons zijn overgedragen vanuit diverse tradities, vormgeven en inzetten in ons eigen coachingswerk.
Daarbij willen we ons allereerst inzetten voor de begeleiding en heling van vrouwen, meisjes, moeders en grootmoeders.

Waarom eerst voor vrouwen?

De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkend, onderdrukt en misbruikt.
Vaak dragen we ook een stuk (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit het verre verleden met ons mee.
Of we hebben misschien zelf een kwetsuur/trauma opgelopen, waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan.
 
Wat steeds meer mensen met ons zien is het belang van de vrouwelijke (creatie)kracht die zo hard nodig is voor het herbalanceren van onze samenleving.
Om daar samen aan te werken bieden wij onze begeleiding aan diverse vrouwencirkels. En in deze cirkels begeleiden we de komende tijd energetische baarmoederhelingen om daarmee de creatiekracht van ons vrouwen weer vrij te maken.