BAARMOEDERHELING & CREATIEKRACHT
Ritueel voor vrouwen
 
Wij, Annemarie en Gonda kennen elkaar al jaren, van diverse vrouwengroepen en hebben al veel op dit gebied gedaan. Coaching en ‘Designing Ritual & Ceremony’ zoals ons aangereikt vanuit diverse tradities gaan we vormgeven en inbedden in ons eigen werk.
Begeleiden van mensen en in dit geval vrouwen, meisjes. moeders en grootmoeders.

De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkend, onderdrukt en misbruikt.
Vaak dragen we ook een stuk (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit het verre verleden met ons mee.
Of we hebben misschien zelf een kwetsuur/trauma opgelopen, waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan.
 
Wat steeds meer mensen met ons zien is het belang van de vrouwelijke kracht die zo hard nodig is voor het herbalanceren van onze samenleving.
Om daar samen aan te werken bieden wij onze begeleiding aan diverse vrouwencirkels.
 
Baarmoederheling & Creatiekracht
-Is het moment aangebroken dat je je als vrouw weer mag herinneren wie jij werkelijk bent? De vrouw met oerkracht en vol wijsheid en liefde?
-Ben je er aan toe om je belemmeringen los te laten, om weer volledig en in alle vrijheid te kunnen genieten van je vrouw-zijn?
 
Dan is dit ritueel, de ‘Rite of the Womb’ (baarmoederheling & creatiekracht geïnspireerd op Inca-shamanistische traditie) een geschenk aan jezelf.
Ben jij meisje, vrouw, moeder, grootmoeder en vraag jij je af of dit baarmoederritueel ook iets voor jou is, neem dan even contact met ons op of meld je aan.
Coaches en ritueelbegeleiders Annemarie Doze en Gonda Postma hebben deze initiatie zelf ook ontvangen en mogen deze ceremonie begeleiden en doorgeven.
Gun je zelf deze prachtige initiatie! Wij nodigen je van harte uit.
 
Jouw bijdrage
€ 45,00 (getal van creatie) dit is incl. thee en wat lekkersInfo & Aanmelden
Wil je je aanmelden en de rite ontvangen?
Of heb je nog vragen of twijfels?
Mail ons dan even via d’RaadgeversNet@gmail.com en laat daarin even weten hoe we jou kunnen bereiken.

 
.57154848_2168887369867902_6759816084775239680_n