Centrum Pacha Mama (Moeder Aarde) in Friesland is een groepsaccommodatie voor activiteiten, training, workshops, ceremonie, meditaties, presentaties en lezingen rondom bewustwording, gezondheid, heelheid, inspiratie en spiritualiteit. Er is tevens mogelijkheid voor catering en overnachting voor ca 40 p. Klik HIER voor meer info over de accommodatie.
Missie van het team is bedding en een emotioneel veilige plek te creëren waar mensen kunnen werken aan hun bewustzijnsontwikkeling, persoonlijke en/of loopbaanontwikkeling.

Het centrum is in eerste instantie ontstaan vanuit een Sjamanistische visie, echter spiritualiteit kent duizend gezichten, aldus grondlegger Claasje Kos. Vanuit deze visie heten we elke trainer, therapeut enz. die zich bezig houdt met bewustwording, opleiding, heling en ontwikkeling van de mens op spiritueel of energetisch niveau, van harte welkom voor het geven van workshops, trainingen, cursussen, ceremonies, heling, yoga, coaching, consulten, lezingen, retraite, homeopathie, enz. binnen ons centrum.
Ook bieden we bijvoorbeeld op ons te terrein de mogelijkheid om een zweethut-ceremonie bij te wonen of te organiseren.

Op een steenworp afstand van Leeuwarden (Friesland, Nederland) ligt het dorpje Lekkum.
Even buiten dit dorp staat ons Centrum Pacha Mama, gehuisvest in een prachtige oude boerderij met aan de achterzijde uitzicht over de Dokkumer Ee en weidse vergezichten.

zie voor meer informatie: www.centrumpachamama.nl