*Mind-Walk Trainer en Vitaliteitscoach lees meer
*Personal / Bewustzijnscoach
*Tzolkin-, Mayawijsheidcoach
*Loopbaanbegeleider
* Profiel & Soulfotografie
*Inspirator
*Organizer/Coördinator
*Communicatie-,  Presentatie- & Netwerk-ster

Hoe zal ik mezelf noemen?
Al vóór ik startte met mijn onderneming en projecten had ik voor mijn werk en wezen een passende naam die velen goed in het gehoor en de mond lag.
In 2010 was ik er klaar voor om mij als d’Raadgever in te schrijven bij de bij de KvK.

Mijn bussiness
Ik geloof dat bij deze inschrijving mijn veelzijdig aanbod al werd gehangen onder het kopje ‘zakelijke dienstverlening’ en ‘coaching & advies’
Op mijn visitekaartje en website destijds sprak ik van Communicatie, Creatie, Coaching.
Mensen bijstaan met raad (communicatie- en presentatieadvies) en daad (organisatie, coördinatie, fotografie, flyers, websiteontwikkeling, social media) en vaak helpend de draad te vinden (coach bij persoonlijke ontwikkeling, loopbaanontwikkeling, bewustzijnsontwikkeling, relatieverwikkelingen).
Daarnaast heb ik een periode gewerkt als coördinator en communicatiemanager bij Centrum Pacha Mama, een centrum voor groei en bewustzijn
Verder is het ontwikkelen en beheren van deze website een voorbeeld van mijn initiatieven, projecten, ondernemingen en diensten.

Mijn kennis en ervaring
Als mens, als adviseur, trainer en coach, als inspirator, als fervent fotograaf en beschouwend schrijver, als organisator, coördinator en netwerker heb ik aan de ontwikkeling van menig project mijn talenten mogen en kunnen bijdragen.

Voor wie kan ik iets betekenen?
Mijn focus was gericht op bewustzijnsontwikkeling en mijn doelgroep voor de zakelijke dienstverlening werd gevormd door ‘bewust ondernemers’ en andere trainers, therapeuten  of  creatievelingen die zelf niet zoveel hadden met internet en social media, maar wel wisten dat het nodig was om jezelf zichtbaar en vindbaar te maken.
Naast communicatieadviseur heb ik een achtergrond als consulent arbeidstoeleiding en personeelsvoorziening met affiniteit voor Human Resource Management.
Als ZZP-er was het aanbieden van training, coaching en ‘other wise advice’ lange tijd mijn ‘core business’.
Daarbij schreef ik via facebook jarenlang goed gelezen blogs vanuit mijn achtergrond als Tzolkin-coach c.q. Maya wijsheid.
Ik heb ook vele trainingen, workshops en ceremoniën mogen organiseren voor/met diverse wijsheiddragers uit verschillende culturen en tradities.
Recentelijk vervolg ik als gecertificeerd trainer mijn ondernemers-pad onder de naam ‘Mind-Walk your Nature. (voor levenspad, loopbaan en bedrijven)
Een uitgebreid CV staat natuurlijk ook op LinkedIn.

Heb je me liever in dienst of op de payroll?
Zie je me wel zitten als b.v. coördinator, communicatiemanager, projectmanager, re-integratiecoach, trainer (of co-trainer)? Daar kunnen we het natuurlijk ook over hebben!

Een functieomschrijving?
Veelzijdig en niet onder één hoedje te vangen. Geen normale functieomschrijving lijkt passend. Ik ben een creator, een inspirator en een spin in het web. Ik kan veel en tune mij graag in op wat nodig is. Maatwerk dus. Ik stel mijn kennis, wijsheid, vele talenten en uitgebreide ervaring ter beschikking. Als inspirator, als sparring partner, als adviseur, trainer en coach.
Het is een natuurtalent en een passie om mensen, organisaties en projecten in hun kracht te zetten en zichtbaar te maken en mensen met elkaar te verbinden.
Daarbij word ik gedreven door dat wat m.i. de wereld in ‘moet’ omdat het bijdraagt aan bewustzijnsontwikkeling, balans, heling en transformatie.

Als coach
Ik ben een natuurmens en heb mij verdiept in diverse leerstijlen en coachingstools.
Mijn kijk op de mens is holistisch. “Wie in zijn element is staat in zijn kracht’ was de slogan op mijn eerste visitekaartje.
We hebben niet alleen een mind, maar ook een hart en een ziel, een spirit en pas als dat in balans is kunnen we werkelijk in onze kracht staan.
Of ik nu mensen begeleid of train in persoonlijke processen of loopbaanontwikkeling, mijn uitgangspunt is om hen te helpen zich bewust te worden wanneer zij helemaal in hun element zijn of hoe ze daarin kunnen komen. Daarbij is het goed om ook de natuur in te zetten en de wijsheid die ik heb mogen opdoen van o.a. de Maya. Ook in praktische zin heb ik goed gereedschap tot mijn beschikking. En anders wel netwerk. Ik help je hoe dan ook verder op jouw pad
Fantastisch als de passie en het vuur bij mensen opvlamt of de stroom op gang komt. Dat is ook het punt wanneer ik hen mogelijk verder kan helpen zich te profileren en te presenteren. Laat mij de vroedvrouw mogen zijn op jouw bakermat.
Ieder z’n talent zeg ik maar.

Waarvoor kun jij mij benaderen?
-Heb je behoefte aan inspiratie, een luisterend oor, een sparring partner, wijze raad of persoonlijk advies? Ik neem je met alle liefde mee de natuur in voor een ‘Mind-Walk’ of schuif aan bij een keukentafel. Ik maak een Mayaprofiel voor je of we spelen het transformatiespel. Zelfs online kunnen we eens ‘babbelen’.
-Zoek je hulp het ontwerpen of begeleiden van een bijzondere ceremonie?
-Misschien heb je hulp nodig om jezelf te profileren op het world wide web of op sociale media? Zoek contact!
-Of misschien zoek je naar verbeelding of verwoording van jou of jouw bedrijvigheden?
Ik ben ook fotograaf, kan video’s maken, schrijf teksten, help desgewenst bij website-beheer, kan flyers en visitekaartjes helpen ontwerpen, profielen maken op social media etc. Try me! Stel je vraag, Laat van je horen

Contact!
Tot hier gelezen? Geïnspireerd door wat ik je mogelijk te bieden heb? Durf je kans te grijpen, een beetje van mijn tijd en aandacht voor jou te vragen en contact te zoeken?
Aarzel niet, gewoon doen!
Mailen is voor mij eerst het handigst. Beschrijf kort wat je zoekt en vergeet niet ook je telefoonnummer of skype-account te vermelden als ik je mag bellen of skypen voor een eerste afstemming op jouw vraag en behoefte.
Uiteraard maken we dan een afspraak voor een moment waarop het ons beide past.

Wat dat kost?
Voor mijn tijd en energie, voor het delen van mijn kennis en kunde als ZZP-er wil ik graag een uurtarief met je afspreken of een offerte maken voor een opdracht.
Dat uurtarief is afhankelijk van het feit of ik vanuit huis kan werken of op locatie wordt verwacht. Een indicatie is € 75-95 p.u. (ex BTW)

Profilering van jou, je training of activiteit bij d’Raadgevers Net?
Mocht je opleiding, cursus, training of activiteit passend zijn voor d’Raadgevers Net en zou je geprofileerd willen worden op de website www.draadgevers.net dan kun je voor een abonnementsbedrag gebruik maken van mijn diensten.
Contact me gerust als je hierin geïnteresseerd bent en  graag meer wilt weten.

gonda2015Naam en contactgegevens
Gonda Postma | d’Raadgever | d’Raadgevers Net
trainer coach Mind-Walk your Nature
E: draadgever@gmail.com