Header dRaadgevers Netd’Raadgevers Net, een platform
We zijn plannen en ideeen om deze site te ontwikkelen tot een online Nederlands platform van leraren, trainers, coaches, consulenten, therapeuten, hulpverleners en andere ‘wijsheiddragers’ met een holistische (integrale) visie op gezondheid,welzijn en werkgeluk

Enerzijds zullen de verschillende d’Raadgevers uit dit netwerk via deze site zichzelf kunnen laten profileren en hun praktijk of activiteiten kunnen laten presenteren. Voor hulpvragers en andere cliënten zal deze site een portal zijn naar passende diensten, praktijken, trainingen en trajecten.

Missie
In mijn beleving is de tijd voor veel ZZP-ers (specialisten) rijp om meer samenwerking te zoeken in het aanbieden van hun diensten en activiteiten.
Met dit platform beoog ik krachten te bundelen, waarbij we elkaar als ‘d’Raadgevers’ kunnen inspireren en aanvullen om samen een complementair training- en dienstenportaal te vormen die overzichtelijk en beter vindbaar zal zijn voor onze cliënten.

Verder is het de bedoeling om aan deze site een boekingssysteem, memberschip en e-learningomgeving met volgsysteem te koppelen.
Immers leren en werken we met z’n allen steeds vaker online, waardoor het allemaal een stuk toegankelijker en bereikbaarder wordt en beter in te passen in ieders agenda.

Daarnaast is het mijn wens om niet alleen een online portaal maar ook ‘live’ activiteiten trainingen en trajecten vanuit dit netwerk aan te kunnen gaan bieden op diverse locaties in den lande. Ook deze locaties en pleisterplaatsen wil ik via deze site in kaart gaan zetten.

Een subsidie-aanvraag voor zo’n geavanceerde website is door SNN/EBG toegekend en er hebben zich al investeerders en geïnteresseerde participanten gemeld.
De benodigde software is gevonden en reeds in geÏnvesteerd, de websiteontwikkelaar staat start klaar, er is al iemand benaderd voor logo-ontwerp (om maar even wat praktische zaken te benoemen.
Afwachten is nu nog de fiat van de gemeente om dit project te mogen starten vanuit de bijstand die ik heb moeten aanvragen.

Geïnteresseerd in deelname aan dit platform?
Mocht je meer willen weten over dit platform voor d’Raadgever Net en mogelijke deelname hieraan, zoek dan vooral even Contact.

Gonda Postma | d’Raadgever
initiator en coördinator van d’Raadgevers Net
E: draadgevers.net@gmail.com