sri collage kl
Over Sri Annatta – boeddhistisch meditatieleraar uit Thailand
Sri Annatta is de naam van een zeer lang in Thailand wonende Nederlander.Sri is vanaf 1975 Boeddhist. Hij geeft sinds 1984, op verzoek van zijn leraar, les in meditatie en alles wat daarmee te maken heeft. Hij is ook monnik geweest en heette toen Phra Dhammawaroo.De titel Sri Annatta is hem verleend na een lange serie van meditaties welke de realisatie van het aspect “zonder zelf” hebben veroorzaakt.Sri Annatta is daarna voornamelijk onder deze naam door het leven gegaan hoewel zijn “gewone naam” Peter van Loo is. Hij leeft thans als een zogenaamde Sanyasie. Hij heeft zich van alle zakelijke aspecten teruggetrokken en houdt zich alleen nog met coaching, meditatie, genezing, lezingen en andere sociale aspecten van het leven bezig.
Sri Annatta heeft studies gevolgd in Nederland, Tibet, Nepal, India, Indonesië, Birma, Laos en Thailand. De cumulatie van dit alles is een combinatie van Yoga (ook Hatha en Kundalini), Kunye, Genezing, Vippassana Bhavana, Mantra zingen, Vipassana Khammathaan, Dhammakaya, Mindfulness, Zelfonderzoek, klankschalen, voeding en levenswijze alsmede gerichte oefeningen voor gerichte geestelijke en fysieke problemen. Ook ziektes, burn out, ADHD, Kanker, Aids, HIV, eetstoornissen, Parkinson, dementie, ALS, depressies teveel om op te noemen. Hierbij komen ook allerlei invloeden van onze moderne samenleving aan de orde alsmede hoe hiermee om te gaan.
Meditatie is voor iedereen.

Een uitgebreid interview met Sri Annnatta.
Een gesprek waarin Sri Annatta door Academy of Light wordt bevraagd over diverse onderwerpen van zijn werk in kader van Meditation, Health & Insight.

 

Meditatie-avonden met Sri Annatta in Nederland
Sri begeleidt ook regelmatig diverse meditatieavonden in Nederland.
Hij doet dit op basis van donatie. In verband met reis- en verblijfkosten suggereren we als organisatie voor zo’n avond graag een bijdrage van minimaal € 25 om zijn werk in de wereld mogelijk helpen te maken. Misschien wil jij ruimte voor hem beschikbaar stellen of anderszins bijdragen om zijn werk mogelijk te maken?


Meer Informatie
Zie zijn website: www.buddhapilgrimage.com. en de info over Sri Annatta op deze site.
Je kunt Sri Annatta ook op facebook en op zijn gelijknamige youtubekanaal vinden.
Facebook: Sri Annatta Meditation, Health and Insight

Info & Aanmelden kan via:E: sriannatta@gmail.com
je kunt je daar ook aanmelden voor zijn nieuwsbrief

Lees meer over Sri Annatta, Meditation, Health & Insight en de programma’s en reizen die hij aanbiedt in 2019 en 2020.
zie ook zijn nieuwe website: www.buddhapilgrimage.com

Het Maitri Metta-project
Op een natuurrijk landje in het noorden van Thailand wordt, o.b.v. de aldaar wonende meditatieleraar Sri Annatta, een mooie meditatie-retreatplek ontwikkeld.
Het idee is dit project te realiseren m.b.v. donaties.
Zo kun je ook de bouw van een huisje (Loft) doneren voor een mooie deal.
Het idee is dat je doneert voor de bouw van een huisje om hiermee de ontwikkeling van het project te ondersteunen en de mogelijkheid te geven dat retreats voor meditatie en inzicht mogen bijdragen aan een bewuster leven in onze samenleving.
Tijdens de retreats zullen er ook (vegetarische) kooklessen worden gegeven.
De organisatie is vormgegeven in Maitri Metta Foundation.
Meer informatie over dit project en deze foundation? Volg onze facebookpagina Maitri Metta Project of kijk op de website: www.buddhapilgrimage.com
Hiervoor kun je ook persoonlijk contact opnemen via E: sriannatta@gmail.com

46505955_2082425021819924_756564867216834560_nBoek: De Reis naar Metta
Sri heeft ook een boek geschreven over zijn veel bewogen leven.
Een spirituele biografie over de zoektocht van een man naar andere religies, die ooit ondernemer was, diverse relaties had, zijn spirituele leraar uiteindelijk tegenkwam, monnik werd, tientallen vormen van meditatie bestudeerde, een bijzondere verlichtingservaring had, en nu als Sri Annatta o.a. meditatie en spiritueel leraar is voor verschillende groepen en in diverse landen.
Of zoals hij zelf zegt over zijn biografie: ‘een yogi met de billen bloot’. Boeiend èn wijs mens. Ik blééf lezen.
Nieuwsgierig? Of zoek je wellicht een cadeau?
Het boek is te bestellen via bol.com.

 heartdonation

Een Heart-Donatie?
De donaties komen ten goede aan zijn Maitri Metta Foundation cq de verdere ontwikkeling van zijn Meditatie-retreat project in Thailand
Ook kun je een bijzondere Heart-Donation doen in ruil voor een Art-gift.51036519_2188096574586101_7293927128100241408_nBoeddha-Bodhiblad
Houtsnijkunst uit Thailand, met een persoonlijke boodschap van Sri als gift voor jouw bijdrage aan zijn meditatieproject in Thailand.
(de Bodhibladen zijn resp 37×29 (€ 50), 54×34 (€ 75) en 69×49 cm ( € 95))
Je kunt ook grotere aantallen bestellen voor wederverkoop. Dan quantumkorting.
Lees meer...
Voor meer informatie en bestellingen kun je contact opnemen via draadgevers.net@gmail.com

Antieke Potten en Kruiken

album antiekOok vind je bij ons een voorraad antieke aardewerken kruiken, opgedoken uit een Chinese jonk in wat vroeger de haven van Rajburi (Thailand) was. Deze Chinese handelsboot had meer dan 400 jaar op de zeebodem gelegen met aan boord honderden potten uit de Sukhothai, Ayutthaya Cing en Tang dynastie.
De collectie bevat eveneens conisch gevormde potten die in een houder dienden als lamp aan de scheepswanden.
De kruiken zijn in de jaren ’55-’69 opgedoken en verzameld door missionarissen in de regio en in musea terecht gekomen. Een deel ervan is in 1981 naar Nederland verscheept.
Er zijn verschillende vormen en maten en je begrijpt dat iedere pot en kruik uniek is.
De opbrengst is bestemd voor de ontwikkeling het meditatie-retreatproject van Maitri Metta Foundation in Thailand. Lees meer…
Voor meer informatie en bestellingen kun je contact opnemen via E: draadgevers.net@gmail.com

20190322_152116 20190322_152728 20190322_152358

20190716_170658 20190716_170818_001 20190716_170950
20190807_09070920190807_084117

Sri Annatta in ‘Iedereen Verlicht’ op NPO
Afgelopen jaar was Sri te gast in het TV programma ‘Iedereen Verlicht’ van Narsingh Balwantsingh. Een openhartig interview over zijn persoonlijke levensloop, zijn lessen en inzichten en zijn werk en leven nu als Sri Annatta voor Meditation, Health and Insight
In deze video wordt ook duidelijk wat hem als vader zo aan het hart gaat en waarom er door vrienden voor de operaties van zijn dochter een donatieactie op touw is gezet.

Wil je ook iets hiervoor doneren? Iedere bijdrage is zo welkom!
Zie HIER hoe jij kunt bijdragen en hun zorgen een beetje helpen verlichten.
Dank je wel!

 

81738287_2567926093437304_3499310907765293056_nAbout Sri Annatta
Sri Annatta teaches all sorts of meditation, self inquiry, insight, health, healing, yoga and exercises
Joining an event with Sri Annatta is LIFE CHANGING, according to the people that have joined.

He has been teaching for over 32 years and has been studying Buddhism and Meditation for over 45 years. He uses many different techniques and combines them.
He gives Sadsangs and Dhamma teachings.
He talks about all different subjects that you will find are hurdles in your life such as: worry, fear, anxiety, happiness, thinking, health of both the physical and mental states.
Meditation is a path and it might take you a life time.
Sri tries to make this easy and comfortable, without the unnecessary seriousness and with a good sense of humour.