We hebben een aantal mooie locaties waar we met onze d’Raadgevers trainingen, trajecten en retreats kunnen organiseren.


Maitri Metta Project in Thailand
Het Maitri Metta Project is een meditatie-retreat project van meditatieleraar Sri Annatta in Thailand. Dit project is een verzamelplaats van alle wijsheid van alle (niet-) denkbare filosofieën en religies, niet één uitgesloten. Een plek waar het allemaal samenkomt: het zichtbare en het onzichtbare, het bekende en het onbekende. Een plek waar men de mogelijkheid heeft om de uiterlijke realiteit van het leven te synchroniseren met je innerlijke realiteit … de realiteit van het HART. Een plek om een positieve transformatie in gang te zetten voor de verbetering van zichzelf en de mensheid. Een plek waar je gewoon kunt zijn zonder de drukte en het gedoe van de buitenwereld, een rustplaats voor je hart, je lichaam en je ziel. Een plek om te komen en te schuilen en tijd te hebben om na te denken, je oefening te verdiepen, ontspannen en zeker ook genieten. Een plek om te verjongen, energiek te worden en duidelijkheid te krijgen. Een prachtig stuk natuur gelegen aan de uitlopers van de Himalaya in Noord-Thailand.
Er worden meerdere huisjes gebouwd voor verblijf van deelnemers aan de meditatie retreats. Het project wordt gefinancierd middels donaties.
Lees voor meer info: https://www.buddhapilgrimage.com/maitri-metta-nederlands/
De ontwikkeling van dit project kun je ook volgen op onze facebookpagina: Maitri Metta Project.
Wil je graag bijdragen aan de ontwikkeling van dit project kijk dan ook op de pagina HeART-donations ART-Gift

Centrum Pacha Mama in Lekkum, bij Leeuwarden (Frl)
(Moeder Aarde) in Friesland is een groepsaccommodatie voor activiteiten, training, workshops, ceremonie, meditaties, presentaties en lezingen rondom bewustwording, gezondheid, heelheid, inspiratie en spiritualiteit. Er is tevens mogelijkheid voor catering en overnachting voor ca 40 p. Klik HIER voor meer info over de accommodatie.
Missie van het team is bedding en een emotioneel veilige plek te creëren waar mensen kunnen werken aan hun bewustzijnsontwikkeling, persoonlijke en/of loopbaanontwikkeling.

Het centrum is in eerste instantie ontstaan vanuit een Sjamanistische visie, echter spiritualiteit kent duizend gezichten, aldus grondlegger Claasje Kos. Vanuit deze visie heten we elke trainer, therapeut enz. die zich bezig houdt met bewustwording, opleiding, heling en ontwikkeling van de mens op spiritueel of energetisch niveau, van harte welkom voor het geven van workshops, trainingen, cursussen, ceremonies, heling, yoga, coaching, consulten, lezingen, retraite, homeopathie, enz. binnen ons centrum.
Ook bieden we bijvoorbeeld op ons te terrein de mogelijkheid om een zweethut-ceremonie bij te wonen of te organiseren.

Op een steenworp afstand van Leeuwarden (Friesland, Nederland) ligt het dorpje Lekkum.
Even buiten dit dorp staat ons Centrum Pacha Mama, gehuisvest in een prachtige oude boerderij met aan de achterzijde uitzicht over de Dokkumer Ee en weidse vergezichten.

Hof van Axen in Witteveen in Witteveen (Dr)
Hof van Axen is een groepsaccommodatie en cursuscentrum

  • Voor natuurgeneeswijze en natuurbeleving, yoga en meditatie, sjamanisme en toegepaste kinesiologie.
  • In de bossen van Midden Drenthe tussen een stobben-plas en een kristalhelder zand-meer.
  • Groepsaccommodatie met faciliteiten voor meerdaagse arrangementen.

De Hof van Axen is een klein cursuscentrum met groepsaccommodatie midden in het bos. De trainingen en cursussen gaan allemaal over werken aan jezelf, met als doel om goed in je ‘lijf’ te komen en om daarmee beter ten opzichte van je omgeving te komen staan.
De Hof is midden in Drenthe gelegen, op de zogeheten Drentse hoogvlakte tussen Hoogeveen, Beilen en Emmen. Het is midden in een bos, gelegen tussen een kristalhelder zandmeer en een eeuwenoude veenplas: de Stobbenplas. De omgeving biedt veel mogelijkheden om te wandelen, te fietsen of andere manieren om van het rijke Drentse landschap te genieten.

Op de Hof van Axen eten we hoofdzakelijk biologische, pure en seizoen- en streekgebonden producten met een culinaire insteek van hoog niveau. Aan het eten wordt veel tijd, liefde en aandacht geschonken.

Het overnachten op de Hof is een plezier op zich, je ligt onder een deken gemaakt van Texelse schapenwol; door de muren van je slaapkamer, die gemaakt zijn van leem, lopen verwarmingsbuizen: ‘knuffelmuren’; er is een digitale thermostaat in je kamer waarmee je zelf de temperatuur kan regelen; de verwarmingsbuizen zijn aangesloten op een grote houtkachel in de centrale hal, die op koude winterdagen tot diep in de nacht doorgloeit.

Vier het leven!

De Hof van Axen is een plek om het leven te vieren en om de liefde voor het leven te voelen en te voeden. Een plek waar je liefdevol verzorgd wordt door Jan en Sonja, samen met de man/vrouw, die op dat moment in de keuken staat. Je komt aan en voelt de rust van de plek omhullend over je heen zakken. De zo sterk aanwezige mooie energie dankt de Hof aan twee Ley-lijnen en een sterk betrokken Deva, naast de vele andere ‘natuurwezens’ van deze plek.
Deze energie wordt verder gevoed door alle ‘mooie’ dingen die er gebeuren en door de ‘mooie’ mensen die er komen.

De Hof is voor alles een plek om te aarden. Je maakt hier op een vanzelfsprekende manier contact met de grond onder je voeten en met de natuur om je heen. Het zorgt er bijna als vanzelf voor dat je in balans komt met jezelf én met elkaar. Het is ook een plek om makkelijk contact te maken met nieuwe bewustzijnsvormen (die soms oeroud zijn!). De Hof helpt hierbij, met haar energie, de omgeving, de mensen en haar heerlijke gezond eten en niet te vergeten de vele natuurwezens die de plek gekozen hebben om hun hulp aan te bieden. (~www.hofvanaxen.com)

Zie HIER onze fotoreportage van Hof van Axen, groepsaccommodatie en cursuscentrum.