Mayawijsheid en de Tzolkin
Mayawijsheid, de Tzolkin of 13 manenkalender is gebaseerd op astrologie.
Het is wijsheid die al volgens de oude Maya haar oorsprong vindt in de kosmos, de sterren en planeten, de natuur, het universum wat ons zoveel heeft te vertellen over de bron van alles en onze essentie.

Ik heb geleerd hoe we deze wijsheid in ons eigen leven en werk kunnen toepassen van o.a. Elvira van Rijn, Nicole Zonderhuis, Peter Toonen, Kees Visser en Barbara Roth. Daarbij heb ik tevens door zelfstudie en praktijkervaring ondervonden dat Mayawijsheid een geweldige tool is voor bewustzijnsontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, loopbaanontwikkeling, relaties, teamontwikkeling etc.

Tzolkincoach

De natuurlijke tijd, zoals Mayawijsheid, de Tzolkin en de 13 manenkalender ook wel worden genoemd, zijn wijsheden die ik in mijn leven en werk heb mogen leren en integreren. Daarom  mag ik mij ook een Tzolkin-coach noemen

Wat kan ik voor jou betekenen als Tzolkin-coach?
Als je wilt kan ik je helpen die blauwdruk van jou te vinden en te vertalen c.q. verduidelijken om je van daar uit te helpen in jouw verdere persoonlijke- of loopbaanontwikkeling.
In één of een paar persoonlijke sessies, in een workshop, via skype, of samen erop uit de natuur in, je zegt het maar.
Als je wilt ben ik je gids en kunnen we samen jouw pad tekenen, uitstippelen, vormgeven, verbeelden, verwoorden en zo zorgen dat ook jij je levenspad en loopbaan steeds bewuster leert bewandelen en daarmee steeds dichter bij je essentie komt.
Daar waar de dingen steeds moeitelozer gaan en jij kunt stralen en creëren vanuit vreugde omdat het klopt.

Gel Ster

dit is de verbeelding van mijn geboortezegels Gele Ster, Zaad en Zon

Jouw persoonlijke Maya-profiel
Volgens deze Maya wijsheid heeft ieder mens z’n eigen geboorteteken waarvan een persoonlijk profiel wordt afgeleid. Zo’n persoonlijk profiel wordt berekend aan de hand van de stand van de sterren en planeten tijdens je geboorte.
Je vindt er informatie over je persoonlijkheid in het hier en nu, je zielstukken uit het verleden, hoe je wordt uitgedaagd om in je leven door te ontwikkelen naar je moeiteloze zelf en je creatiekracht en zelfs informatie over je visie, missie, passie.
Je vind daarin uitgebreide informatie met betrekking tot jouw profiel (blauwdruk, archetype) en de thema’s van je levenspad.
PS: dit gaat vele malen verder dan horoscopen zoals velen van ons die wellicht kennen.

Daarnaast heb ik veel kennis en wijsheid van de natuur meegekregen van ‘de Indianen’ en andere natuurvolken. De wijsheid dat alles leeft, energie en met elkaar verbonden is en zo ook het mentale, emotionele, fysieke en spirituele in ons mensen niet van elkaar te scheiden is. Hoe interessant (en helend) is het om meer op deze manier naar onszelf en de dingen die in en om ons heen gebeuren te leren kijken.
Ik ga dan als onderdeel van een traject ook graag met mensen de natuur in of ergens waar ze zich in hun element voelen, waarbij van alles te bedenken is van een gezamenlijke wandeling tot een meerdaagse ‘retreat’.

Persoonlijk profiel
Graag maak ik ook foto’s waarbij ik uitdrukking geef aan de elementaire delen van jouw profielomschrijving. (ik hou van schone kunst en ben ‘toevallig’ óók een creatieve presentatieadviseur)
Desgewenst kan ik zowel in woord als in beeld een persoonlijk profiel voor je maken.

img_8291-kl2

Witte Spiegel levenspad

Je levenspad
Herkenbaar als je je pad niet altijd zonder hobbels hebt kunnen lopen, als je diepe valkuilen hebt ervaren, hoge hindernissen, bergen en dalen, licht en schaduw.
We zijn mens en hebben zo allemaal onze littekens, onze butsen en deuken opgelopen.
Maar wat ons gaande houdt, wat ons laat leven en doet voortgaan ligt besloten in onze essentie, in onze levensopdracht. Daarom is het zo mooi om onze drijfveren en onze bron van kracht en vreugde te ontdekken,
Want in jouw essentie, visie, missie en passie ligt jouw scheppingskracht.
Ik zeg het nogmaals: Wie in zijn element is staat in zijn kracht

Iedere dag op de Maya kalender heeft zijn eigen teken, toon en betekenis.
Lees hieronder de  beschrijving van het dagteken:

De Dagenergie

Hulp of begeleiding nodig op jouw levenspad?

  • Wil je jezelf diepgaander leren kennen en ontwikkelen?
  • Zoek je meer vreugde op je levenspad?
  • Wil je voelen en ervaren waar het stroomt?
  • Wil je moeiteloos je weg leren gaan?

Met een combinatie van  Mind-Walk,  ‘Maya wijsheid voor jouw levenspad, de 13 manenkalender en mijn eigen wijsheid kan ik je vele vormen en mogelijkheden bieden voor persoonlijke ontwikkeling, spirituele ontwikkeling, bewustzijnsontwikkeling, relaties, teambuilding, loopbaanontwikkeling etc.
Voor nadere info kun je me het best even mailen

De eerstvolgende stap is nu aan jou.
Jij bepaalt de richting en wat je wilt leren.
Als je wilt help ik je met mijn kennis, wijsheid en ervaring een eindje op weg om bewuster te worden, om jezelf te helen en jouw drijfveren, jouw krachtbron te (her)vinden.

Desgewenst aansluitend ook verdiepingscursussen of is er mogelijkheid van een persoonlijk coachingstraject.

Contact maken
Mijn e-mailadres en andere contactgegevens vind je alvast hieronder.
Ik ‘hoor’ graag wat jouw vragen zijn en wat ik voor je kan betekenen.

gonda2015Gonda Postma | d’Raadgever
E: draadgever@gmail.com
LinkedIn: Gonda Postma
Facebook persoonlijk: Gonda Postma
Facebook zakelijk: d’Raadgever
Facebook zakelijk: Mind-Walk your Nature
Instagram: Mind-Walk your Nature
Skype: Gonda Postma (draadgever1)

 

ZOEK JE INSPIRATIE OF EEN LEUK CADEAU?

Pemayacollage-g-zaadrsoonlijk Mayaprofiel
Zoiets maak ik ook met alle liefde voor jou.
Cadeautje voor jezelf of iemand die je lief is
Een persoonlijk Mayaprofiel mèt fotocollage.
Maya wijsheid voor jouw levenspad.
Ik ben creatief en werk graag persoonlijk.
Mij mij zijn er verschillende opties.
informeer even naar de mogelijkheden en maak je wensen kenbaar.Dan komen we er vàst samen uit

Mayawijsheid blogs op facebook
Als je geïnteresseerd bent in Mayawijsheid cq Coaching met de Tzolkin verwijs ik je ook graag naar mijn facebook (blog) pagina d’Raadgever. Hier kun je, net als honderden andere volgers, lezen en zien wat ik met regelmaat blog over de toepassing van dit soort wijsheden in ons dagelijkse leven hier en nu.
Vind je dat leuk? Druk dan ook even op de ‘like’ knop zodat je mijn blogs automatisch op jouw eigen facebook startpagina ontvangt.