In de voetsporen van de Boeddha

Boeddhistische Pelgrimage met Sri Annatta naar India en Nepal.
2-23 februari 2020

Met een beperkt groepje mensen doen we een pelgrimage langs de belangrijkste boeddhistische plaatsen in Nepal en India. Echter dit keer beginnend in Kathmandu. Het wordt vooral een innerlijke reis met diepe beleving van de plekken waar de Boeddha daadwerkelijk verbleven heeft. Zo gaan we naar de plek waar hij de grootste Boeddhistische universiteit heeft gevestigd, de plek waar hij geboren is, waar hij zijn meeste regen retreats heeft doorgebracht, waar hij verlichting heeft gerealiseerd en waar hij uiteindelijk gestorven is. Sri organiseert alles van tevoren,vluchten, transport, verblijf en allerhande zaken. Nepal en India zijn geen makkelijke plaatsen om te reizen en houdt er rekening mee dat Hotels en Restaurants vaak een fooi verwachten. Middag en avond eten nuttigen we in locale restaurants en betalen we gezamenlijk. Het enige wat je zelf moet doen is de visa van tevoren regelen. Wat je in dit soort landen vooral nodig hebt is geduld (wees in het moment) een instelling om je toch vooral niet alles persoonlijk aan te trekken (er is armoede en we kunnen niet de hele wereld redden, we doen wat we kunnen) en een gezonde dosis humor.

De reis is van 2- 23 februari 2020 en je vliegt door naar Kathmandu.
We proberen overal rust in het programma te brengen, maar veel hangt hier nu eenmaal af van reis-tijden. De laatste bestemming is Bodh Gaya en van daaruit vlieg je terug naar Nederland. De totale reis-tijd met Sri is 19 dagen. De 20e dag is de terug reis.

De kosten voor het geheel zijn € 2100.
Deze reis is inclusief alle hotels, vervoer en begeleiding.
De prijs is op basis van gedeelde kamer.

Sri is GEEN reisleider; hij begeleidt het geheel spiritueel en vertelt waar nodig een mooi verhaal. Het is namelijk de bedoeling om écht zelf te ervaren en niet met allerlei historische details bezig te zijn. Om je in te lezen zijn er genoeg boeken. Het gaat er dus om dat je de plaatsen en de energie van de Boeddha voelt, beleeft en ervaart, omlijst met wat mooie vertellingen. Zelf beleven, in een niet te grote groep.

Als je geïnteresseerd bent: Lees meer…https://www.buddhapilgrimage.com/pilgrimage-info of stuur een mail naar sriannatta@gmail.com

Infoavond over de reis naar India
Op 21 november om 19.30 is er in Aerdenhout, Nederland een samenkomst voor mensen over de Pelgrimage naar India en Nepal “In het voetspoor van de Buddha”
adres: Karel Doormanlaan 32 Aerdenhout.

Een wonderlijke spirituele reis voor je leven.. Met diepe ervaringen en magische plekken.
Wij doen op deze reis alleen diepe spirituele plekken aan welke belangrijk waren in het leven van de Boeddha. Aangezien ik maar een klein groepje mee wil is er voldoende aandacht voor iedereen.

De kosten van de reis 2100 Euro, inclusief alle kosten vanaf het arriveren.
Het is gebaseerd op twin sharing (gescheiden bedden).

Wat is inbegrepen: Binnenlandse vluchten, hotels, eten, vervoer en begeleiding.

Wat is niet inbegrepen

-De vlucht vanaf Nederland en terug, Je mag gewoon zelf de vlucht naar en van India boeken dus dat betekent dat je eventueel langer kunt blijven (om bijvoorbeeld naar de Taj Mahal te gaan).

-Eventuele fooien (India is een fooien land)

-het eventuele winkelen en extra eten.
-je bent zelf verantwoordelijk voor een annulerings- en reis-verzekering!

ER KUNNEN NOG MENSEN MEE! Kom je ook op de 21e? Meld je nu aan! Kijk op de website voor meer informatie: www.buddhapilgrimage.com

Betaling van de reis is uiterlijk november 2019;
er is namelijk heel veel wat geregeld moet worden voor een dergelijke expeditie.

Attentie: Zodra je je opgeeft worden er kosten worden gemaakt, vooruitlopend op het aantal deelnemers. Je bent zelf verantwoordelijk voor een annulerings- en reis-verzekering!

In oktober 2020 komt er mogelijk een spirituele reis of retreat met Sri Annatta in Thailand.
Veel oefenen en mooie bezoeken aan monniken en tempels. Deze reis wordt  al een aantal jaeren gepland rond begin oktober.
Het is vooral een innerlijke reis.
De hele reis is verzorgd en wordt door meditatieleraar Sri Annatta begeleid.
Lees meer over Sri Annatta, Meditation, Health and Insightcollage thailand 2018 tekst

Wat houdt de boeddhistische reis in Thailand in?
Het is een reis met 2 mini-retraites. We gaan naar prachtige tempels (ook waar toeristen niet mogen komen) en bezoeken en spreken persoonlijk met spiritueel geavanceerde abten.
De mini retraites vereisen veel zelf-onderzoek en je krijgt opdrachten voor de dag mee om zelf aan de gang te gaan. Deze dagen beginnen met chanten en meditatie. We zien mooie en vaak niet ontdekte pareltjes van tempels en wisselen af met wat fijne natuur plekken; watervallen en meertjes. De accommodatie in de tempels is simpel (natuurlijk) en in de resorts gebaseerd op gedeelde accommodatie (1p kamer in resorts tegen meerkosten).

Tevredenheid, inzicht, ontspanning, meditatie en zelf-onderzoek zijn hoofd thema’s.
De groepjes zijn, en blijven klein, niet teveel mensen, hooguit 7 of 8.
Sri begeleidt alle processen en is er altijd beschikbaar voor vragen. Zou het fijn vinden als Jij dit jezelf gunt.

Wil je ook mee op een spirituele reis of retreat in Thailand?
Voor info en aanmelden kun je contact opnemen met Sri Annatta via E: sriannatta@gmail.com

Zie voor meer info zijn website: www.buddhapilgrimage.com